Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera

Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera
Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelneraInstruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera
Autor:

Cena: 34.16 zł   49.08 zł
Oszczędzasz: 6.8712 zł

Data wydania:
Liczba stron:25
Oprawa:


Format eBook: pdf pdf 


 Pracownik zatrudniony na stanowisku kelnera wykonuje wiele czynności związanych z obsługą gości w zakładach gastronomicznych podczas imprez, przyjęć okolicznościowych (np. poza zakładem gastronomicznym), świadczenia usług cateringowych. Do podstawowych jego obowiązków należy przede wszystkim przygotowanie sali konsumpcyjnej, obsługiwanie klientów zakładu, serwowanie potraw i napojów, pobieranie za to należności, obsługa klientów w ogródku na zewnątrz budynku. Przeprowadzanie instruktażu stanowiskowego ma na celu uzyskanie przez pracownika zatrudnionego na stanowisku kelnera informacji oraz zdobycie wiedzy z zakresu wymogów bezpiecznej pracy.