Delicje i łakocie
Kategorie: eBooki, Fotografia cyfrowa, Gry, zabawy, sport, Języki obce, Komputery i Internet, Kulinaria, Podróże, Praca zawodowa, Prace domowe, Przewodniki, Psychologia i filozofia, Relacje międzyludzkie, Religia i rozwój duchowy, Romans, Sztuka, Zdrowie i uroda, Zwierzęta, Życie rodzinne
Delicje i łakocie
Autor: Paulina Krajewska
Cena: 35.90 zł
Data wydania: 2015-11-12
Liczba stron:272
Oprawa:
Fragmenty książki: http://septem.pl/eksiazki/delicj_ebook.htm
Format eBook: pdf epub mobi
Autor: Paulina Krajewska
Cena: 35.90 zł
Data wydania: 2015-11-12
Liczba stron:272
Oprawa:
Fragmenty książki: http://septem.pl/eksiazki/delicj_ebook.htm
Format eBook: pdf epub mobi
Zanurz się w morzu pyszności!
- Batony, babeczki, chałwa i baklawa, czyli jak przygotować szybką przekąskę na poprawę humoru
- Kremy, naleśniki i desery na ciepło, czyli jak zaskoczyć gości i umilić sobie czas po ciężkim dniu
- Napoje rozgrzewające i orzeźwiające, czyli jak rozświetlić zimne dni i z fantazją przeżyć gorące
Śmiało wkrocz do królestwa smakołyków! Paulina Krajewska, gospodyni Kulinarnego Bloga Roku 2011, pokaże Ci, jak zrobić pyszne batony, zdrowe koktajle, delikatne kremy i domowe pralinki (swoją drogą znacznie smaczniejsze niż te ze sklepu!). Żaden z podanych tu przepisów nie jest anonimowy, każdy ma swoją historię i miejsce w życiu autorki. I uwaga! Niemal przy wszystkich podana jest dodatkowo wersja light dla liczących kalorie, chociaż zwolennicy drakońskich diet raczej nie znajdą tu nic dla siebie.
Wszystkim życzymy niezapomnianych rozkoszy podniebienia.
Zapomnij o kaloriach i połasuj w kuchni!
Paulina Krajewska — mistrzyni kuchni, eksperymentatorka kulinarna, podróżniczka. Od 2010 roku prowadzi blog Just My Delicious, w 2011 roku wyróżniony tytułem Kulinarnego Bloga Roku. Paula zajmuje się również stylizowaniem jedzenia podczas sesji zdjęciowych oraz redaguje przepisy dla magazynów i marek.
„Mam nadzieję, że znajdziesz tu przepisy, które z chęcią przygotujesz w swojej kuchni, mnóstwo inspiracji oraz radość z kulinarnych eksperymentów”.
Paulina Krajewska