Świętokrzyskie. Regionalna kuchnia polska
Kategorie: Biznes i ekonomia, Dla dzieci, Edukacja, Informatyka, Inne, Języki obce, Literatura, Nauki społeczne, Poradniki, Prawo, Przewodniki i podróże, Psychologia

Autor: O-press
Cena: 6.40 zł
Data wydania: 2012-11-30
Liczba stron:0
Oprawa:
Format eBook:


Oddajemy w Państwa ręce pierwszą książkę kucharską, która w całości poświęcona została kulinarnym zwyczajom regionu świętokrzyskiego.
W tej absolutnie unikalnej pozycji zebraliśmy przepisy, które naszym zdaniem najbardziej przybliżają tradycje świętokrzyskiej kuchni. Kuchnia świętokrzyska to nie tylko potrawy gotowane w wiejskich domach według starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. To również smakołyki, które przyrządzają współczesne gospodynie i szefowie kuchni znanych w regionie restauracji w oparciu zarówno o tradycję, jak i kulinarne nowinki z całego świata.